bernina 5 serie

Bernina 5 - serie

De nieuwe Bernina 5 serie is het neusje va de zalm oor naaister, Quiltster of borduurster. Graag introduceren wij deze nieuwe lijn van Bernina in onze winkel en laten u persoonlijk ervaren welk een plezier het naaine op een Bernina naaimachine geeft.

Tijdens de introduktie week van 5 juni t/m 9 uni kunnen we u kennis laten maken met de volgende Bernina naaimachines : 
DE BERNINA 500
De Bernina 500 is een borduurmachine met vele mogelijkheden, ervaar de mogelijkheden van een nieuwe en moderne borduurmachine !
De Bernina 570 QE
De perfekte naaimachine ... vol automatisch knoopsgat naaien, hoge voet hoogte, naaldstop onder en boven, jeans naaien, stretch naaien etc.
De Bernina 570 QE biedt ook veel mogelijkheden voor de quiltsters zoals o.a. boventransporteur ingebouwd , grote spoel , extrawerkruimte , mooie LED verlichting, Bernina Free hand systeem en natuurlijk ook het Bernina BSR (steekregulator voor eindeloos vrije hand quilten)  Wilt u borduren ? ook dat is mogelijk met deze geweldige naaiamchine, dan schaft u de borduurmodule extra aan....
Kom en ervaar !
Het topmodel de Bernina 590
De Bernina 590  combineert de Bernina 570 met de Bernina 500 bovendien biedt de 590 u extra mogelijkheden voor het borduren en een geweldig screen en design uitstraling !

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw oude naaimachine in te ruillen , we doen u graag een voorstel ! Kom langs van 5 t/m 9 juni en ervaar de nieuwe Bernina in onze winkel tijdens een demonstratie of naai er zelf mee !