Ruler Kit Bernina naaimachines
Ruler Kit Bernina naaimachines Ruler Kit Bernina naaimachines

Ruler Kit Bernina naaimachines

 0 reviews

BERNINA longarm-quiltaccessoires

Rulerkit voor zitmodellen

De rulerkit voor zitmodellen is geschikt voor BERNINA-naaimachines en de BERNINA Q 20 zitmodel longarm-machine. De kit is uitgerust met kleine, eenvoudige patronen waardoor deze voornamelijk geschikt is voor beginners. De kleine patronen zijn eenvoudig beweegbaar bij het verplaatsen met de quilt onder de machine.Voor dit doel wordt de aanpasbare rulervoet #72 aanbevolen.De kit bevat vijf linealen:

Mini rechte lijn-hulpmiddel 6-½"

Mini 4-in-1 4¼" x 6¼"

Tilde 1¾" x ⅝" + 5"x ¾"

Verzamelde minicirkels 1"- 4"

Verzamelde miniovalen 1½" x 1" – 4½" x 2½"

€259,00
€209,00

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

#72 verstelbare Rulervoet

Met deze voet naait u langs plexiglas linialen (rulers) en creëert zo decoratieve quiltontwerpen zoals lijnen, veren, cirkels enz. Hiervoor kan elke gangbare liniaal van plexiglas met maatstreepjes van een ¼ inch worden toegepast. De hoogte van de zool maakt het mogelijk om langs de randen van de plexiglas liniaal te quilten, wat ontzettend belangrijk is, met name bij cirkels.
 
Bij deze techniek wordt de transporteur verzonken en wordt de stof handmatig geleid met de liniaal. Met het stelwieltje kan de hoogte van de voet worden aangepast aan de dikte van de stof, zodat de stof gemakkelijk bewogen kan worden, zonder vast te komen zitten. Daarnaast breidt deze aanvullende optie waarbij de hoogte van de voet versteld kan worden, de mogelijke toepassingen uit voor BERNINA naaimachines zonder de functie "automatische naaivoetdruk/naaivoethoogte".
€120,00 €102,00

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review