Speciale aanbiedingen voor de producten in deze categorie zijn beschikbaar!

Koopt u tussen 15 mei 2019 en 15 augustus 2019 een Bernina naaimachine of naai-/borduurcombinatie uit de Bernina 5-serie. Dan ontvangt u gratis een bijpassende
Bernina naaimachine trolley (of set) . een voordeel tot maar liefst € 325,= .
Koopt u in mei of juni 2019 een nieuwe Bernina uit de 3 -serie model 325 of 335 bij
van Doorn naaimachines, dan krijgt u een boventransporteur #50 kado !
Uw voordeel  ; €  165,=
Gratis bij aankoop van een Bernina naaimachine uit de 4 -serie !
 

BERNINA

Bernina maakt het mogelijk om uw machine (naai-, borduur- of overlockmachine) compleet te maken met een groot assortiment accessoires en naaivoetjes. Zo maakt Bernina uw naaiwerk makkelijker of creatiever.


Hoe bevestigt u een Bernina naaivoet ?

 
Producten per pagina
#72 verstelbare Rulervoet

#72 verstelbare Rulervoet

Met deze voet naait u langs plexiglas linialen (rulers) en creëert zo decoratieve quiltontwerpen zoals lijnen, veren, cirkels enz. Hiervoor kan elke gangbare liniaal van plexiglas met maatstreepjes van een ¼ inch worden toegepast. De hoogte van de zool maakt het mogelijk om langs de randen van de plexiglas liniaal te quilten, wat ontzettend belangrijk is, met name bij cirkels.
 
Bij deze techniek wordt de transporteur verzonken en wordt de stof handmatig geleid met de liniaal. Met het stelwieltje kan de hoogte van de voet worden aangepast aan de dikte van de stof, zodat de stof gemakkelijk bewogen kan worden, zonder vast te komen zitten. Daarnaast breidt deze aanvullende optie waarbij de hoogte van de voet versteld kan worden, de mogelijke toepassingen uit voor BERNINA naaimachines zonder de functie "automatische naaivoetdruk/naaivoethoogte".
€120,00 €102,00
Ruler Kit Bernina naaimachines

Ruler Kit Bernina naaimachines

Rulerkit voor Bernina naaimachines en zitmodel longarm machines
€259,00 €209,00
Producten per pagina