Bernina 1008
Bernina 1008 steken kiezen Bernina 1008 Bernina 1008

Bernina 1008

 0 reviews

Liever geen electronica voor U ?
Dan kiest u de Bernina 1008, u kiest de steek handmatig met een steeksteller en bepaald zelf de breedte en/of steeklengte van de steek.

U heeft de keuze uit 17 verschillende steken , waaronder de knoopsgat steek, overlock, stretch en blindzoom steek.

Variabele steeklengte en steekbreedte

Om de steken van de BERNINA 1008 zo optimaal mogelijk aan uw naaiproject aan te kunnen passen, heeft u de beschikking over instelmogelijkheden waarmee u de breedte en lengte van de steken variabel kunt wijzigen. De steekbreedte van de BERNINA 1008 kan in vijf verschillende niveaus per instelwiel aangepast worden. De steeklengte kan met behulp van een eigen regelaar moeiteloos exact op de gewenste lengte ingesteld worden, ook de naaldpositie is met een apart bedieningsveld vrij te kiezen. Daarmee beschikt de BERNINA 1008 over een grote variatiebreedte van de naaiparameter, die de ideale aanpassing aan de verwerkte stof of de gewenste werking mogelijk maken. Zo biedt de BERNINA 1008 alle voordelen van een mechanische naaimachine - duurzaamheid, eenvoudige bediening, overzichtelijke steekkeuze en steekvariatie - op het modernste niveau: een mechanische naaimachine die als allrounder veel inzetgebieden bestrijkt en u toestaat creatief te werken.

Ongecompliceerd stoppen en naaien uit de vrije hand

Ook bij stoppen en naaien uit de vrije hand blinkt de BERNINA 1008 uit door zijn hoge bedieningscomfort tot in de details. De transporteur kan verzonken worden door eenvoudigweg aan het instelwiel te draaien zodat de BERNINA 1008 in een handomdraai een naaimachine wordt waarmee uit de vrije hand genaaid kan worden. Zo kunt u de stof geheel naar eigen wens geleiden en uw naad iedere gewenste vorm geven. De verzinkbare transporteur is bijzonder nuttig bij het naaien van contouren, bij applicaties, bij het aanbrengen van siernaden of bij de versterking van stofkanten: hier heeft de vrije hand-functie van de BERNINA 1008 volledige controle over de naairichting, ideaal voor het naaien van voorgetekende lijnen of contouren en het zorgt ervoor dat u de handen vrij heeft bij de vormgeving. De transporteur van de BERNINA 1008 kan even snel en ongecompliceerd geactiveerd worden als u de automatische geleiding weer wilt gebruiken: een eenvoudige draai aan het instelwiel volstaat.

5 naaldstanden, 17 steken inclusief een knoopsgat en twee decoratieve steken. Accessoirebox met 5 naaivoeten.
€1.399,00
€1.269,00

Opties

 In winkelmandje

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Verstuur review

Stuur naar een vriend

Verstuur dit product naar een e-mailadres.Stuur naar een vriend